Google search

Уже другий рік поспіль на кафедрі іноземних мов проводиться цикл ТУ «Підготовка кадрового резерву НМАПО імені П. Л. Шупика. Курс поглибленого вивчення англійської мови для викладачів «Lecturers’ Advanced Training». Куратором циклу є досвідчена науково-педагогічний працівник, яка десять років працювала у Великій Британії, Людмила Савчук. 

На заняттях використовуються різноманітні методики, що дозволяють не тільки підвищити теоретичні знання, але й активізувати практичні мовні навики. Матеріали для навчання розроблені за допомогою сучасних технологій навчання. Кафедра забезпечена необхідною навчальною літературою.

Програма розподілена на модулі, по закінченню яких проводиться тестування. Після кожного модулю слухач має підготувати лекцію-презентацію англійською мовою відповідно до його спеціальності.

Всі слухачі відзначають професійний підхід до навчання; заняття проходять інтенсивно, різноманітно та реально підвищують рівень володіння англійською мовою.

Кафедра розпочала підготовку до складання міжнародного іспиту Pearson Test of English General. Навчальний курс розподілений на 3 модулі (80 годин кожного місяця) та загалом триватиме сім місяців. Після тестування до складу груп слухачів було зараховано 12 осіб. По закінченні циклу всі, хто пройшов таке випробування, матиме можливість скласти іспит у міжнародному центрі.

Крім того, кафедра проводить новий цикл ТУ «Ділова англійська мова для ПВС» тривалістю 90 годин, де слухачі опановують перш за все медичний стратум англійської мови.

Також слухачі є постійними учасниками засідань «English Speaking Club» – проекту НМАПО імені П. Л. Шупика та факультету підвищення кваліфікації викладачів «Спілкуйся англійською!», що проводяться із залученням носіїв англійської мови – громадян Великої Британії та США. На засіданнях учасники вдосконалюють усні мовленнєві навики, а дружня атмосфера сприяє подоланню бар’єрів спілкування.
 

За щирою думкою слухачів кафедри, організація таких циклів і курсів сприяє інтегруванню в англомовне наукове середовище в сучасних умовах. Слухачі відмічають необхідність та доцільність продовження курсів для підтримки набутого рівня та вдосконалення знання англійської мови на наступному – вищому – рівні.