Google search

30 листопада відбулась ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Стан та перспективи реформування сектору безпеки і оборони України». Захід проходив у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

В конференції взяли участь представники дипломатичного корпусу багатьох країн (Словенії, Чехії, Швейцарії, Німеччини, Італії, Алжиру, Азербайджану, Індії, Австрії, Румунії, Польщі, Угорщини, Туреччини, Грузії), представники органів державної влади України, правоохоронних органів і військових формувань, міжнародних організацій та закладів вищої освіти як України так і зарубіжних країн, а також провідні науковці, практики та молоді вчені у галузі державної безпеки і права.

На пленарному засіданні з доповіддю «Інформаційна безпека в умовах гібридної війни» виступив завідувач кафедри педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права професор Володимир Краснов, який зазначив необхідність зосередження зусиль на вдосконаленні системи формування світогляду нації на основі побудови інформаційної політики, соціальноорієнтованого світогляду та соціальної відповідальності.

На конференції відбулося загальне обговорення перспективних і дискусійних проблем наукового забезпечення подальшого розвитку й удосконалення функціонування сектору безпеки та оборони України. Додаткову інформацію можна отримати на сайті конференції: http://indo.univ.kiev.ua/index.php/ua/konferentsiji.