Google search

4 грудня на кафедрі управління охороною здоров'я відбулося завершення останнього у поточному році передатестаційного циклу для керівників закладів охорони здоров’я за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров'я». Навчання на циклі пройшли 39 керівників закладів охорони здоров’я міського, районного та обласного рівня.

Впродовж циклу науково-педагогічні працівники кафедри представили слухачам велику кількість різнопланових лекцій, семінарів, практичних занять на яких вони отримували та вдосконалювали знання, що в подальшому допоможуть їм успішно функціонувати у професійному середовищі та забезпечувати ефективну роботу системи охорони здоров’я.

На випускній конференції д.мед.н., професор Н. Гойда привітала усіх слухачів із успішним закінченням навчання та побажала успіхів у роботі, творчого натхнення, здоров'я, а також дотримуватись принципу безперервного професійного розвитку задля забезпечення ефективної роботи системи охорони здоров’я як на регіональному, так і державному рівні.

Викладачі кафедри у своїх виступах також відзначили продуктивну взаємодію зі слухачами. На заняттях розглядались важливі питання функціонування вітчизняної системи охорони здоров`я та міжнародний досвід, аналізувались сучасні нормативно-правові акти, обговорювались різноманітні організаційні, фінансові, кадрові та інші тематичні питання, необхідні для практичної роботи керівників сфери охорони здоров`я в процесі її реформування. Від імені слухачів виступили К. Тихомирова, І. Блоха, В. Школьников та інші, які висловили слова подяки професорсько-викладацькому складу кафедри за надану можливість оновлення своїх знань та висловили надію на подальшу плідну співпрацю з кафедрою управління охороною здоров`я НМАПО імені П. Л. Шупика.

Після випускної конференції слухачі отримали відповідні сертифікати.