Google search

З 12 травня 2020 року по 22 травня 2020 року на кафедрі педагогіки, психології, медичного та фармацевтичного права відбувся цикл загальногуманітарної підготовки здобувачів освітньо-наукового рівня доктора філософії (PhD) з медицини та фармації набору 2018 року заочної форми навчання.

https://www.nuozu.edu.ua/images/Novosti/15_06_20-10.jpg

Для аспірантів заочної форми навчання впродовж весняної сесії 2020 року кафедрою було забезпечено викладання двох нормативних навчальних дисциплін, а саме: «Методологія та організація педагогічного процесу (проведення навчальних занять)» (5 кредитів) та «Презентація результатів наукових досліджень. Реєстрація прав інтелектуальної власності» (1,5 кредити).

Карантинні заходи, які тривають в Україні з березня ц.р. зумовили суттєві особливості та перетворення в організації освітнього процесу. Науково-педагогічні працівники кафедри забезпечували формування та розвиток у аспірантів педагогіко-психологічних та правових компетентностей шляхом проведення занять у дистанційному онлайн режимі з використанням електронної платформи Zoom.

 

Вперше в історії кафедри освітній процес з аспірантами тривав повністю у дистанційному режими з широким використанням сервісів Zoom, які дозволили проводити семінарські та практичні заняття, роботу у малих групах, впровадити електронні форми поточного та підсумкового контролю не тільки у вигляді опитувань і тестувань, але й з використанням широких можливостей інтерактивної взаємодії з елементами ділової гри.

Таким чином, колективу кафедри вдалося на належному рівні забезпечити освітні інтереси аспірантів, сприяти розвитку не тільки теоретичних, але й практично-прикладних компонентів загальногуманітарних компетентностей лікарів та провізорів, необхідних як для наукової діяльності, так і для ефективного вирішення комплексних завдань на робочих місцях у практичній площині галузі охорони здоров’я.

Колектив кафедри продовжуватиме усебічно сприяти зростанню педагогічної, психологічної та правової культури аспірантів та запрошує фахівців галузі охорони здоров’я на онлайн-заходи кафедри з безперервного професійного розвитку лікарів.