Google search

19 червня відбувся Перший онлайн конгрес «ConMedEx» - освітня подія для медичних експертів (викладачів, авторів, лідерів думок та практичних лікарів), якій зібрав в онлайні понад 4 тисячі учасників на платформі accemedin.com.

Головна мета конгресу – визначити шляхи розвитку медичних знань у нових вимогах дипломної і післядипломної освіти,  ґрунтуючись на потребах ринку, тенденціях та нових засобах комунікацій.

На конгресі було представлено 19 доповідей із  7 регіонів України.

Кафедра нефрології та НЗТ НМАПО імені П.Л. Шупика в першу годину конгресу представила доповідь проф. Д. Іванова «Дистанційна медична освіта для авторів. Як стати успішним».

Автор виклав інноваційний підхід до визначення викладача у системі медичної освіти, розкрив необхідність продюсерської частини алгоритму передачі знань, умінь та навичок з боку професорсько-викладацького складу, продемонстрував фінансову складову цього процесу.

Співпраця НМАПО імені П.Л. Шупика та accemedin.com регламентується підписаним меморандумом про співпрацю, який допомагає партнерам популяризувати онлайн та дистанційний контент безперервного професійного розвитку лікарів, про що також йшлось у виступах Юрія Вдовиченка, Озара Мінцера та Володимира Краснова, які також були доповідачами конгресу «ConMedEx».

За даними організаторів - доповідь професора Іванова зібрала найбільше запитань глядацької аудиторії та найбільше переглядів в зв’язку із своєю практичною тематикою та актуальністю поданої інформації.

Всі учасники конгресу «ConMedEx» зможуть переглянути освітні матеріали за посиланням https://accemedin.com/conference/333, пройти тестування та отримати відповідні сертифікати.