Google search

Кафедра патологічної та топографічної анатомії тісно співпрацює з клінічними базами. Основною клінічною базою кафедри є відділення патологічної анатомії КНП КОР «Київська обласна клінічна лікарня». В умовах карантину, кафедра активно залучена до повсякденної роботи з біопсійним, операційним, секційним матеріалом та консультативної роботи відділення..

Керівництво лікарні забезпечило відділення сучасним обладнанням для обробки гістологічного матеріалу – процесінгу, забарвленню біопсійного, операційного та аутопсійного матеріалу. Високотехнологічне обладнання кафедра використовується спільно з відділенням. Завдяки цьому кафедра та відділення спільно запровадили нові методики діагностики – гістохімічне та імуногістохімічне дослідження, що дозволило підвищити рівень та якість сучасної патоморфологічної діагностики захворювань.

Завідувач відділення, Павло Снісаревський - аспірант кафедри, в своїх наукових дослідженнях використовує впроваджені гістохімічні та імуногістохімічне методи дослідження.

За активне впровадження сучасних методів та стандартів гістологічної діагностики відділення патологічної анатомії в 2020 році нагороджене керівництвом лікувального закладу відзнакою «Іновація року».