Google search

01 серпня розпочато офіційну реєстрацію електронних кабінетів на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua/. Особистий електронний кабінет вступника – це веб-сторінка, за допомогою якої вступник подає електронну заяву до закладу вищої освіти та контролює її статус.

Після здійснення певних кроків на вказану вступником електронну адресу має прийти лист активації. Перейшовши за наданим у листі посиланням, вступник підтвердить створення електронного кабінету.

Для надання вступникам допомоги на базі приймальної комісії НМАПО імені П. Л. Шупика з 03 серпня працює консультаційний центр (вул. Дорогожицька, 9, к. 54, 2 поверх теоретичного корпусу). Вступник може звернутись до консультаційного центру з будь-яких питань стосовно вступу та навчання в НМАПО імені П. Л. Шупика, зокрема для створення електронного кабінету, подання заяви в електронній формі для вступу з сертифікатом ЄВІ, завантаження необхідних документів у систему.

Нагадуємо, що з покроковою Інструкцією щодо роботи з системою подання заяв в електронній формі (вступ із сертифікатом ЄВІ на основі вищої освіти) також можна ознайомитись на сайті МОН України.