Google search

17 серпня Міністерство освіти та науки України повідомило про початок реєстрації на третю сесію єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступників у магістратуру на контракт (https://mon.gov.ua/ua/news/rozpochato-reyestraciyu-na-tretyu-sesiyu-yevi-z-inozemnoyi-movi-dlya-vstupnikiv-u-magistraturu-na-kontrakt).

Іспит відбудеться 19 вересня у визначених Українським центром оцінювання якості освіти регіональних центрах. Вартість тестування складає 510 гривень. Порядок здійснення розрахунків та умови надання платних послуг ЄВІ за посиланням

З 17 по 25 серпня Приймальна комісія НМАПО імені П. Л. Шупика проводитиме реєстрацію вступників у магістратуру, які не змогли скласти або бажають перескласти ЄВІ. Нагадуємо, що документи для реєстрації вступники подають онлайн на офіційну електронну скриньку: [email protected].

Перелік документів, скан-копії яких мають подати вступники:

  • анкета-заява
  • документ, що посвідчує особу;
  • облікова картка платника податків;
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти;
  • фотокартка для документів.

Тестування  відбуватиметься із дотриманням усіх правил безпеки та із застосуванням протиепідемічних заходів. До пунктів тестувань допускатимуть учасників і залучених осіб із температурою не вище 37,2°С, без ознак респіраторних хвороб та у захисних масках.

Допомогу щодо реєстрації для складання ЄВІ вступники можуть отримати у консультаційному центрі, створеному на базі Приймальної комісії НМАПО імені П. Л. Шупика  (вул. Дорогожицька, 9, к. 54, 2 поверх теоретичного корпусу), а додаткову інформацію на сторінці Приймальної комісії у розділі "Довідкова інформація": https://www.nuozu.edu.ua/nv/p-n/d-i.