Google search

Вельмишановний Колего!

Запрошуємо Вас та Ваших колег взяти участь у роботі ХVІIІ Конґресу Світової Федерації Українських  Лікарських Товариств (СФУЛТ), який відбудеться 01-03 жовтня 2020 року У ВІДДАЛЕНОМУ ФОРМАТІ (дистанційно з міста Львова) за активної співучасті Світової Федерації Українських  Лікарських Товариств, Всеукраїнського лікарського товариства, Українського лікарського товариства у Львові та Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Реєстраційна форма:  https://forms.gle/eVvvzsUpSHbjxah5A

Інформація щодо реєстрації, форми участі, публікації тез і статей, подається у додатку 1,

щодо правил оформлення текстів для публікації у додатку 2

ПРОГРАМНІ ПИТАННЯ XVIIІ КОНҐРЕСУ СВІТОВОЇ ФЕДЕРАЦІЇ УКРАЇНСЬКИХ ЛІКАРСЬКИХ ТОВАРИСТВ

  1. Українські лікарські товариства у світі: реалії і перспективи розвитку.
  2. Професійна автономія, лікарське самоврядування. Лікарська етика та професійна відповідальність лікарів. Ліцензування, сертифікація, акредитація. Безперервний професійний розвиток і медична освіта.
  3. Зміни охорони здоров’я в Україні: (і) громадське здоров’я і спроможність до подолання епідеміологічних загроз; (іі) реформування первинної та вторинної ланок надання медичної допомоги управління в охороні здоров’я; (ііі) фінансування, перспективи запровадження національного медичного страхування, тощо.
  4. Реабілітація та медико-соціальні проблеми, мультидисциплінарний підхід: посттравматичні стани (бойова, побутова травма), адаптація учасників військових дій.

5. Наукові здобутки та сучасні інноваційні технології в сучасній медицині (згдно спеціальностей): (і) діагностика, лікування, профілактика; (іі) організація охорони здоров’я та медичної допомоги; (ііі) наукові дослідження та стандарти (додаток 2, субтитли а–ь).

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 74.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 74% - 3 Голосів
Доступність матеріалу: 74.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу