Google search

Open Access Week 2020, що проходить з 19 - 25 жовтня 2020 року – це глобальний захід, який вже десятий рік дає можливість академічній та дослідницькій спільноті дізнаватися про потенційні переваги відкритого доступу, ділитися своїми дослідженнями з колегами та брати активну участь у пропаганді відкритого доступу, як новою нормою в науці і дослідженнях, повідомляє Державна науково-технічна бібілотека.

З 20 жовтня до 17 листопада розпочато серію вебінарів від компанії Elsevier для українських науковців, інформує МОН України.

Оволодіти інструментами та опанувати можливості, які надає наукометрична база  Scopus, ресурси ScienceDirect, Mendeley можна взявши участь у  вебінарах. Всі вебінари безкоштовні, будуть проходити українською мовою, їх проведе офіційний тренер компанії, головний бібліотекар Наукової бібліотеки імені М. Максимовича КНУ імені Тараса Шевченка Марина Назаровець.

З розкладом вебінарів можна ознайомитись за посиланням:

https://mon.gov.ua/ua/news/u-zhovtni-ta-listopadi-dlya-ukrayinskih-naukovciv-provedut-bezkoshtovni-vebinari-z-vikoristannya-scopus-sciencedirect-mendeley

Для участі у кожному з вебінарів учасникам необхідно заздалегідь зареєструватися за відповідним посиланням на платформі BrightTALK через реєстраційну форму.  

Нагадуємо, що триває опитування щодо використання українськими вченими та інноваторами електронних баз даних. Заповнити анкету можна до 23 жовтня 2020 року.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 74.67% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 53% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу