Google search

3 жовтня більше ніж 7000 лікарів знову зібралися на он-лайн навчання, що організоване співробітниками кафедри кардіології НМАПО імені П.Л. Шупика.

Перша доповідь проф. Н. Сидорової була присвячена Дню захисника Вітчизни: «Захисти серце захисника» - ураження міокарду після ран у солдат.

На лекції про пароксизмальні тахіаритмії  доц. І. Давидова та проф. М. Долженко розглядали питання маршруту пацієнта, розібрали практичний кейс лікування пацієнта з коморбідністю.

Як завжди яскрава та цікава доповідь проф. С. Федорова викликала багато питань. Так, діагностика вазоспастичної стенокардії змінилася за рекомендаціями з ХКС ESC 2019 року.

Настала ера COVID 19. Сучасний лікар має спілкуватися з хворими за допомогою різних Інтернет платформ і гаджетів, чому присвятив свою доповідь проф. В. Жебель.

Відбулася цікава дискусія про PANS -синдром. Лікар-психіатр М. Шейко клініки VIVERE та завідувач 11 дитячого психоневрологічного відділення В. Харітонов дійсно зробили цікавий клінічний розбір хворого, який у дитинстві переніс інфекцію, але у пубертатному періоді з‘явилися психіатричні проблеми.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу