Google search

18 листопада завідувачка кафедри кардіології Марина Долженко разом з фахівцями Всеукраїнського респіраторного клубу взяли он-лайн участь  в Міжнародному круглому столі, що був присвячений темі «Зниження факторів ризику, як ключова стратегія суспільного здоров’я».

Ініціатором проведення такого круглого столу стали фахівці у сфері охорони здоров’я, пульмонологи, кардіологи з Казахстану (м. Алма-Ати), на чолі з Бахит Туменовою президентом ГФ «Аман-Саулик». Фахівці з різних країн (Великобританія, Україна, Грузія, Казахстан, Молдова та ін.) обговорювали проблеми в суспільній організації охорони здоров‘я, профілактики захворювань дихальної, серцево-судинної та інших органів та систем, а також зниження факторів впливу на організм людини. Говорили про шкоду від тютюнопаління, замісну нікотинову терапію, зниження шкоди від використання систем нагріву тютюну та інше.

Цікава та науково насичена доповідь проф. Марини Долженко розкрила тему відмови від паління кардіологічних пацієнтів. Була піднята проблема сучасних електронних сигарет та їх впливу на організм людини.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу