Google search

На засіданні вченої ради НМАПО імені П.Л. Шупика 10 грудня 2020 р. затверджено зміст нового номеру журналу «НИРКИ.ПОЧКИ.KIDNEYS» (№4 2020). А вже сьогодні вийшла друкована версія журналу у світ, яку отримали всі члени Української асоціації дитячих нефрологів/нефрологів.

В свіжому номері журналу «НИРКИ» представлені оригінальні дослідження С. Шебеко із спіавт., Ю. Фломіна і співавт., Д. Іванова і О. Коржа, клінічне спостереження О. Добрик із співавт, погляд на проблему С. Возіанова із співав., огляд О. Вороняк  та Р. Зограбʼяна та  переклад настанов «KDIGO 2020 Керівництво з клінічної практики для лікування діабету при хронічній хворобі нирок», якій офіційно затверджений KDIGO та отримав право на публікацію в журналі і буде представлений на сайті KDIGO. До речі, термін публікації матеріалів, що приймаються редакційною радою після сліпого рецензування, не перевищує 5 тижнів.

В «Архіві публікацій», проте актуальна й сьогодні, представлена стаття академіка НАМН України, член-кор. НАН України професора Л. Пирога «Облік, забезпечення лікування хворих на хронічну хворобу нирок III-V стадій  та гостру ниркову недостатність: аналіз та оцінка». На початку 2021 року Любомиру Антоновичу виповняється 90 років. До цього ювілею невтомний академік Пиріг підготував автобіографічну статтю «Шлях медика до та у п’ятдесятирічній самореалізації в нефрології», яка, безумовно, викликає глибокий інтерес з боку читачів. І відповідно підібраний слоган номеру.

Слоган цього номеру «Вчиться горіти довго», представлений на обкладинці журналу, який має два QR коди. Лівий – відео, що несе до вашої оселі комфортне тепло новорічних свят.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 74.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 74.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 74.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу