Google search

 
 

Безперервний професійний розвиток в сучасному житті лікаря-невролога відіграє надзвичайно важливу роль. Саме тому навіть в складні часи пандемії і карантину ми надаємо вам можливість отримати нові знання.

Всеукраїнська Асоціація безперервної професійної освіти лікарів і фармацевтів за підтримки Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика ЗАПРОШУЄ БЕЗКОШТОВНО взяти участь у науково-практичній фаховій школі-семінарі «Клініко-практичні аспекти в сучасній неврології», що відбудеться 24 листопада з прямою онлайн трансляцією наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Київської, Чернігівської, Житомірської, Черкаської та Кіровоградської областей. 

УВАГА! 

НАЙАКТИВНІШІ учасники, які надішлють найбільшу кількість запитань експертам у чат - отримають СМАРТФОНИ!!! Обов’язково перед запитанням вказати ПІБ та місто. 

ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ'ЯЗКОВА 

ONLINE ТРАНСЛЯЦІЯ дає можливість навчатися, ставити питання лекторам та спілкуватися із своїми колегами без відриву від робочого місця, або вдома за чашечкою кави. 

Топові національні експерти: Т. Слободін, М. Тріщинська, Ю. Фломін та ін.

Тільки актуальні знання, засновані на доказовій медицині, та сучасні клінічні протоколи.

Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати НМАПО імені П.Л. Шупика - 5 балів.

Для отримання сертифікату учасникам необхідно:

  1. Пройти тестове завдання, яке буде надано відразу після закінчення заходу.
  2. Учасник відповідає на тестові завдання і, за умови того, що він відповів правильно не менше ніж на 70% питань, протягом 1 тижня він матиме змогу завантажити сертифікат на сторінці трансляції, також додатково він отримує сертифікат на електронну пошту. На сторінці трансляції буде розміщено посилання, де зберігаються сертифікати всіх учасників даного заходу.
  3. Знаходьте свій сертифікат та завантажуйте його. 

Чекаємо на вас: 24 листопада 2020 року, початок з 14.00 год. 

Реєстрація - http://asprofosvit.com/clinpracnevro2411 

Фахова школа-семінар «Клініко-практичні аспекти в сучасній неврології

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також