Google search

 
 

Шановні колеги! Пропонуємо Вам відвідати вебінар, який проводить компанія Clarivate (Web of Science), 16 березня 2021 року (вівторок)  о 15:00 годині за київським часом. Для участі у заході необхідно пройти  реєстрацію через https://bit.ly/3kDa0OH , є можливість отримати сертифікати.

Лектор —  Андрєєва Соня (Барселона, експерт Clarivate). 

Вам продемонструють рішення Clarivate, які допоможуть в наступній практиці. А саме: швидше та більш ефективно знаходити й валідувати терапевтичні мішені, а також виявляти біологічну дію терапевтичної мішені в контексті конкретного захворювання — використовуючи ретельно відібрані дані із системної біології і відповідні інструменти аналізу. 

Ви зможете швидко виявляти, порівнювати і оптимізувати  лікарські засоби, використовуючи ретельно відібрані дані з лікарських препаратів на всіх стадіях розробки (дані з органічного синтезу, біологічної активності, тваринам моделям, фармакології, фармакокінетики і токсичності лікарських препаратів). 

Отримаєте повне уявлення про панораму розробки лікарських засобів по всьому світу: які препарати доступні або можуть бути доступні в майбутньому пацієнтам з конкретним захворюванням, наскільки вони задовольняють медичні потреби пацієнтів. 

Набуті знання посприяють результативному пошуку відповідних партнерів для фінансування розробки, спільної розробки або продажу ліцензії кандидата у лікарський засіб та/або асоційованих технологій. 

Ви зможете оцінити наявні клінічні випробування,

ознайомитися з локальними регулюючими документами,

отримати розуміння ринку дженериків: лікарських препаратів, асоційованих патентів і їхніх виробників. 

Поставити запитання можна російською або англійською мовами.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу

    Читайте також