Google search

 
 

Шановні науково-педагогічні працівники та аспіранти НУОЗ України імені П. Л. Шупика. Відділ патентно-ліцензійної роботи запрошує вас до співпраці.

Співробітники відділу допоможуть вам в оформленні матеріалів заявки на винахід, корисну модель, отримання свідоцтва на авторське право. 

Патенти на винахід можна отримати на пристрій, інструмент, на лікарський засіб (речовину, композицію), штам мікроорганізму (депонований у спеціалізованій установі), спосіб виготовлення лікарського засобу, спосіб виготовлення пристрою, інструмента. 

Патенти на корисну модель можна отримати на пристрій, інструмент або процес (спосіб) застосування пристрою, або виготовлення пристрою. 

Свідоцтво на авторський твір можна отримати на твори наукового характеру (підручники, лекції, методичні рекомендації, статті, семінари, способи лікування і діагностики та інше). Об’єктами авторського права є твори у галузі науки, а саме: літературні письмові твори белетристичного, публіцистичного, наукового, технічного або іншого характеру (книги, брошури, статті тощо); виступи, лекції, промови, проповіді та інші усні твори.

Матеріали заявок на винаходи (корисні моделі), авторське право можна надсилати на електронну адресу відділу: [email protected].

З повагою, завідувачка відділу Лариса Кравчук

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 75% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу