Google search

 
 

Шановні лікарі! Запрошуємо вас взяти участь у науково-практичній фаховій школі-семінарі «Контраверсійні питання з акушерства та гінекології»..

Захід відбудеться 28 вересня з прямою онлайн-трансляцією наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Хмельницької, Рівненської та Тернопільскої областей! 

Фахова школа проходить під егідою ВсеукраїнськоЇ асоціації безперервної професійної освіти лікарів і фармацевтів та за підтримки Національного університету охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика. 

У заході візьмуть участь топові національні експерти: М. Медведєв, В. Пирогова, С. Жук, Н. Гайструк та інші. Будуть розглянуті такі теми як патогенетичні аспекти лікування дисменореї, нові підходи прогнозування прееклампсії, онкоризики та стратегія профілактики канцерогенезу при мастопатії і багато інших, – лише актуальні знання, засновані на доказовій медицині та сучасні клінічні протоколи.

У рамках школи-семінару відбудуться два майстер-класи: «Гіперандрогенія» (автор В. Пирогова за підтримки компанії «Bayer») та «Менопауза і остеопороз. Роль гінеколога у вирішенні проблеми» ( автор В. Пирогова).

Захід безкоштовний, попередня реєстрація обов‘язкова.

Посилання на реєстрацію:

https://gyncontraver2809.ticketforevent.com/?

Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати НУОЗ України імені П. Л. Шупика – 10 балів.

Увага! Найактивніший учасник, який надішле найкращі запитання експертам у чат отримає почесну нагороду від Асоціації. Обов'язково перед запитанням вказати ПІБ та місто.

Детальну інформацію про захід шукайте на сайті школи:

http://asprofosvit.com/gyncontraver2809

Чекаємо на вас 28 вересня 2021 року, початок об 11.00 год.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 72% - 2 Голосів
    Корисність матеріалу: 71% - 2 Голосів
    Доступність матеріалу: 70% - 2 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу

    Читайте також