Google search

 
 

Щорічно, 29 жовтня, весь світ відзначає Всесвітній день псоріазу. Українська національна асоціація псоріазу за підтримки кафедри дерматовенерології, алергології, клінічної та лабораторної імунологіі НУОЗ України імені П.Л. Шупика, Medical Knowledge Hub запрошують усіх бажаючих до участі в онлайн-конференції, присвяченій цій важливій події. На сьогодні цей День відзначають більш ніж в 50-ти країнах світу.

Всесвітній день псоріазу є глобальною подією, оскільки псоріаз – одне з найбільш частих шкірних захворювань, на яке в середньому страждають від 2% до 7% жителів усієї планети.

Псоріаз на сьогодні залишається актуальною проблемою клінічної дерматології. За сучасними уявленнями цю хворобу розглядають, як хронічне важке мультифакторне захворювання, що характеризується нерідко патологічними змінами в різних органах і системах, в першу чергу – ураження суглобів і серця.

Зрозумілою мовою про складні речі ми будемо говорити з експертами-дерматологами про причини виникнення псоріазу, його пускові чинники, клінічні прояви та сучасні методи лікування. Учасники конференції отримають багато корисних порад та рекомендацій.

 https://psoriasisday2021.medknowhub.com/

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу