Google search

22—23 червня 2021 року відбудеться вебінар «Реалізація проєктів громадського моніторингу у сфері ОЗ, як можливість суспільно-корисної науково-просвітницької діяльності» у межах «Школи молодого вченого НУОЗ України імені П. Л. Шупика».

На захід запрошуються науково-педагогічні працівники, наукові працівники, молоді вчені, аспіранти, магістри, інтерни, клінічні ординатори НУОЗ України імені П. Л. Шупика та усі зацікавлені. 

Спікер: Олександр Вольф, провідний фахівець відділу міжнародного співробітництва, асистент кафедри паліативної та хоспісної медицини НУОЗ України імені П. Л. Шупика, голова БО «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги», керівник понад 30 проєктів у сфері охорони здоров’я та соціальної роботи (з 2002 року). 

У програмі вебінару:  теоретична частина (22 червня, 11.00— 12.30): розгляд кейсу реалізації групою науковців НУОЗ України імені П. Л. Шупика проєкту «Моніторинг забезпечення, доступності та використання медичних препаратів для лікування церебрального паралічу в Київській, Дніпропетровській, Харківській, Запорізькій, Житомирській областях та в м.  Києві» за фінансової підтримки Програми розвитку ООН; практична частина (23  червня, 11.00—12.00): обговорення проєктних ідей учасниками вебінару. 

Учасники отримають сертифікат учасника. 

Усі учасники, які реєструвалися, отримають посилання на Zoom-трансляцію/YouTube трансляцію. 

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/YqrfxwQVHhmBUzM96