Google search

Медичні фахівці за спеціальностями травматологія, медицина невідкладних станів, хірургія, дитяча онкологія, гематологія, трансплантологія, медсестринство та інші зацікавлені представники НУОЗ України імені П.Л. Шупика запрошуються до участі в програмі підвищення кваліфікації на базі медичних центрів «Хадасса» (м. Єрусалим) та «Емек» (м. Афула), Ізраїль.

Університетська клініка Хадасса (Єрусалим) є членом Американської лікарняної асоціації та низки престижних європейських медичних спільнот. Медцентр надає пацієнтам з усіх країн світу послуги, що відповідають найвищим стандартам медичної допомоги та догляду за хворими. 2018 року у всьому світі відзначали 100-річчя єрусалимської клініки. Хадасса не тільки найстаріша, а й така клініка, що найбільш швидко розвивається. Саме тут вперше в країні було створено або впроваджено багато інноваційних процедур, технологій та препаратів.

Медичний центр «Емек» (м. Афула) є найбільшим медичним центром Північного Сходу Ізраїлю. Він обслуговує понад 500 тисяч осіб та має 537 лікарняних ліжко-місць. Центр належить найбільшій медичній мережі Ізраїлю «Клаліт», яка налічує 14 лікарень, яка обслуговує понад  4.5 млн громадян Держави Ізраїль. Медичний центр «Емек» є найпершою лікарнею мережі «Клаліт». Він був побудований в Афулі в мальовничій долині, найкрасивішому регіоні Нижньої Галілеї, в 1930 році. На сьогоднішній день цей медичний центр є однією з провідних лікарень Ізраїлю. Він відрізняється найвищим рівнем професіоналізму та особливо теплим ставленням медичного персоналу до пацієнтів, що було неодноразово зазначено у опитуваннях громадської думки в Ізраїлі. У 2016 році центр був визнаний переможцем серед ізраїльських лікарень за низкою параметрів.

Детальніша інформація та повний перелік напрямків підвищення кваліфікації у презентації (англійською мовою) за посиланням: https://fex.net/s/cznzzrx (зберігатиметься до 28.11.2021 р.).

Максимальна тривалість стажування: 39 годин (онлайн) +  6 годин (офлайн).

Вартість: від 820 доларів США за годину.