Google search

Науковці, викладачі, аспіранти, клінічні ординатори НУОЗ України імені П. Л. Шупика запрошуються на освітній семінар на тему «Створення та розвиток інновацій на базі університетів», який відбудеться 19-21 січня 2022 року.

Організаторами семінару виступають міжнародна організація «Ізраїльсько-український альянс» спільно з компанією «Yissum» (офіс трансфер технологій Єрусалимського університету) та Одеським національним медичним університетом. 

Зазначений захід складатиметься з двох стратегічних сесій:

  1. Семінар - презентація.

Метою семінару є формування інноваційної екосистеми в Одеському національному медичному університеті та ознайомлення усіх зацікавлених з найкращими практиками роботи офісу з трансферу технологій Yissum; навчання підприємництву та побудова багатогранних партнерств між університетом, бізнесом та державними структурами.

Для всіх бажаючих долучитися до семінару-презентації відкрито реєстрацію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk2jiGWfkFhyOt6lw3dy27vTZ4swPMSLWhP1xE4UWJfxz_YQ/viewform Інформація про місце проведення та посилання на трансляцію Zoom для семінару-презентації будуть надіслані на електронну пошту після реєстрації. 

  1. Практичні сесії за напрямками:

19.01.2022 - Дизайн-мислення: як вигадати інноваційний продукт. 

20.01.2022 - Бізнес Моделювання: Бізнес Канва.

Для всіх бажаючих долучитися до практичних сесій відкрито реєстрацію: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3kOtWYnd2CMwV6Tza3vCELHA67S94Whc0bLtsXJqzucgOww/viewform

Інформація про місце проведення та посилання на трансляцію Zoom для стратегічних сесій будуть надіслані на електронну пошту після реєстрації.