Google search

З 27 лютого по 13 березня 2020 року кафедра терапії провела виїзний цикл тематичного удосконалення «Фармакотерапія захворювань внутрішніх органів» для лікарів КНП «Чернігівська міська лікарня №3» Чернігівської міської ради. На циклі підвищував свою кваліфікацію 31 слухач.

Мета циклу – поглиблення рівня знань лікарів-терапевтів у світлі сучасних вимог з питань лікування основних захворювань внутрішніх органів. У відповідності з навчальним планом здійснювалося вивчення сучасних стандартів лікування серцево-судинних та ревматичних захворювань, захворювань органів дихання, системи травлення, ендокринної патології, анемій тощо.

Програма також включала удосконалення практичних навиків лікаря-терапевта, у тому числі щодо надання допомоги при невідкладних станах (техніка закритого масажу серця, дефібриляції, штучної вентиляції легень, тимчасова зупинка кровотеч тощо).

Лекційні, семінарські та практичні заняття проводилися викладачами кафедри на високому методичному рівні.

 Після закінчення циклу усі лікарі успішно склали залік. Проведене анонімне анкетування показало, що слухачі позитивно оцінили організацію навчального процесу та методичний рівень проведених занять. Про це ж свідчили і їх виступи на заключній конференції.  Вручення посвідчень відбулося у дружній та доброзичливій атмосфері.

Адміністрація лікарні в особі головного лікаря В Янголя висловила щиру вдячність завідувачу та викладачам кафедри терапії за проведення виїзного циклу.