Google search

Кафедра терапії з 02.04 до 05.05.2020 р. буде проводити цикл стажування за спеціальністю «Терапія» для лікарів, які підтверджують звання лікар-спеціаліст та цикл ТУ «Стандарти лікування захворювань внутрішніх органів» (для керівників інтернів на базах стажування) з 02.04 по 08.04.2020 р. в режимі дистанційного навчання на період карантину.

Куратор циклів – доцент Пастухова Оксана Анатоліївна, тел. 044-272-28-75; електронна адреса: [email protected] або [email protected].

Для реєстрації на цикли потрібно: прибути на кафедру особисто, дотримуючись умов карантину (адреса кафедри зазначена в путівці) або сфотографувати чи відсканувати документи (перелік є в путівці) та путівку (з обох сторін) з підписом головного лікаря і печаткою установи та відправити куратору на електронну адресу з позначкою «Документи на цикл стажування» або «Документи на ТУ». Для зворотнього зв’язку необхідно вказати контактний номер мобільного телефону та адресу електронної пошти для листування.

Після реєстрації слухачі будуть ознайомлені з робочим планом, переліком питань для заліку та списком рекомендованої літератури. Залік на циклі ТУ, зважаючи на період карантину, буде проведений дистанційно. Після закінчення циклу ТУ кожен слухач отримає посвідчення встановленого зразка (особисто після закінчення карантину або поштою). За бажанням слухача фото або скан-копія посвідчення може бути надіслана на електронну адресу одразу після закінчення циклу.