Google search

Анестезіологія та хірургія – розділи медицини, що стрімко розвиваються та удосконалюються. Саме тому навіть в складні часи пандемії і карантину ми надаємо вам можливість отримати нові знання!

Всеукраїнська Асоціація безперервної професійної освіти лікарів і фармацевтів за підтримки Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика ЗАПРОШУЄ БЕЗКОШТОВНО прийняти участь у науково-практичній фаховій школі-семінарі «Сучасні консенсуси в клінічній практиці хірурга та анестезіолога», що відбудеться 27 квітня з прямою он-лайн трансляцією наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей! 


❗ПОПЕРЕДНЯ РЕЄСТРАЦІЯ ОБОВ'ЯЗКОВА❗

⚡ ON-LINE ТРАНСЛЯЦІЯ дає можливість навчатися, ставити питання лекторам та спілкуватися із своїми колегами без відриву від робочого місця, або вдома за чашечкою кави!

- Топові національні спікери, такі як: Дубров С.О., Ткаченко Р.О., Доморацький О.Е. та ін.
- Тільки актуальні знання, засновані на доказовій медицині, та сучасні клінічні протоколи!

⭐ Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати НМАПО ім. П.Л. Шупика 5 балів.

Для отримання сертифікату учасникам необхідно:
1. Пройти тестове завдання, яке буде надано відразу після закінчення заходу.
2. Після того, як учасник відповів на тестові завдання, на електронну пошту прийде посилання на сервіс, де зберігається сертифікат. На сервісі зберігаються сертифікати всіх учасників даного заходу.
3. Знаходите свій сертифікат та завантажуєте його.

⏰ Чекаємо на вас: 27 квітня 2020 року, початок з 11.00 год.

?Реєстрація: http://asprofosvit.com/suranesth2704