Google search

З 13.05. по 27.05.2020р. на кафедрі медичної та лабораторної генетики проходив цикл тематичного удосконалення «Актуальні проблеми медичної генетики» для викладачів вищих медичних навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та наукових співробітників.

На циклі проходили навчання 6 слухачів – викладачі клінічних кафедр НМАПО імені П.Л.Шупика та Івано-Франківський національний медичний університет.

Цикл проводився дистанційно за оновленою програмою, у яку ввійшли наступні тематики: наукове підґрунтя генетики як навчальної дисципліни для формування мислення і практичної діяльності лікаря-генетика, лікаря-лаборанта-генетика та спеціаліста з вищою немедичною освітою; законодавчі, науково-організаційні та нормативно-правові основи медико-генетичного забезпечення в Україні; актуальні проблеми клінічної генетики в сучасних умовах; сучасні методи діагностики генетики людини та можливості терапії та профілактики спадкових хвороб.

Незважаючи на непрості умови роботи в період карантину, викладачі кафедри доклали максимум зусиль щоб педагогічний процес відбувся на найвищому рівнині. Особливу зацікавленість слухачів привернули лекції з фармакогенетики.

Всі слухачі успішно склали залік та отримали посвідчення встановленого зразку.