Google search

Шановні колеги, які отримали путівку на цикл ТУ « Cучасні принципи ведення багатоплідної вагітності та вагітності й пологів у жінок з рубцем на матці», що буде проводитись з 11.06. по 25.06.2020 р. на кафедрі акушерства та гінекології №1.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 р. 3 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території  України гострої респираторної хвороби COVID-19», листа МОН України від 11.03.2020 р. №1/9-154 та Наказу НМАПО імені П.Л. Шупика від 22.05.2020 р. №2319, заняття будуть проводитись дистанційно.

Необхідні документи для реєстрації на цикл:

  1. Копія диплому.
  2. Путівка (з мокрою печаткою лікувального закладу, якщо путівка бюджетна)
  3. Заповнена технологічна картка (зразок у куратора)
  4. Свідоцтво про одруження або про розлучення (якщо була зміна прізвища) 

Куратор циклу – доцент Ткаченко Андрій Володимирович

По питанням реєстрації телефонувати куратору циклу – 067-721-96-19

електр. адреса –perinatolog@gmail.com

Для реєстрації на цикл можна сфотографувати або відсканувати вищезазначені документи і відправити їх електронною поштою з позначкою «Документи на ТУ» на адресу куратора АБО переслати  куратору  на вайбер фото наступних документів: путівку (фото зовнішньої та внутрішньої сторінки з печаткою установи та підписом головного лікаря), копію диплома про вищу медичну освіту та заповнену картку АБО також можливо привезти документи на кафедру особисто, не порушуючи при цьому умов карантин, домовившись заздалегідь з куратором.

 Для зворотнього зв’язку ОБОВ’ЯЗКОВО потрібно вказати ваш контактний мобільний номер телефону  та е-mail для листування.

Після реєстрації  вас ознайомлять з роботою на циклі.

Залік на циклах ТУ буде проведений дистанційно. Після закінчення циклу ТУ кожному слухачеві буде видано посвідчення встановленого зразку, оригінал якого ви зможете забрати особисто після припинення карантину або зможете отримати поштою. Фото посвідчення також може бути надіслане на ваш телефон відразу по закінченню курсу.