Google search

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України від 17.06.2020 р. про продовження терміну дії адаптивного карантину до 31 липня 2020 р. та для забезпечення Вашої особистої безпеки, прийом документів від випускників медичних та фармацевтичних закладів вищої освіти у 2020 р. відбуватиметься тільки після попередньої реєстрації через електронну форму, реєстрація розпочнеться 22.06.2020 р. о 9.00.

Впродовж доби (робочого дня тижня) заявнику прийде лист з датою та часом зустрічі.

Прийом документів працівниками навчально-методичного відділу  здійснюватиметься з 01 по 30 липня 2020 р. згідно з електронним записом  за особистої присутності випускника, при наданні листа-погодження про реєстрацію у електронному чи паперовому вигляді та наявності всіх документів згідно з Переліком.

Нагадуємо, що кількість місць у інтернатурі обмежена, тому завчасна реєстрація дозволить отримати місце в інтернатурі за обраною спеціальністю та захистить ваше здоров’я. За потреби фахівці НМАПО імені П. Л. Шупика допоможуть вам обрати оптимальну освітню та професійну траєкторію для досягнення мети.

Вартість навчання в інтернатурі

Календарний план проведення навчання в інтернатурі

Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика чекає майбутніх лікарів-інтернів у персонально визначені для Вас дату й час!