Google search


Понеділок 22.06

  • На кафедрі акушерства, гінекології та перинатології розпочинається цикл ТУ «Естетична гінекологія» (на умовах платних освітніх послуг), який триватиме до 26 червня 2020 р.
  • На кафедрі терапевтичної стоматології розпочинається цикл ТУ «Сучасні методи діагностики та лікування в стоматології. Організація стоматологічної служби (накази, розпорядження МОЗ)», який триватиме до 3 липня 2020 р.

 

Вівторок 23.06

  • На кафедрі ортопедичної стоматології розпочинається цикл ТУ «Ортопедичне лікування стоматологічних хворих з використанням дентальної імплантації», який триватиме до 30 червня 2020 р.
  • На кафедрі хірургії серця та магістральних судин розпочинається цикл ТУ «Ішемічна хвороба серця», який триватиме до 8 липня 2020 р.
  • На кафедрі дитячої неврології та медико-соціальної реабілітації розпочинається цикл ТУ «Оцінка неврологічного статусу новонародженого та дітей раннього віку», який триватиме до 8 липня 2020 р.

На цикли ви можете зареєструватися по електронній реєстрації: https://www.nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia

НАВЧАННЯ ПРОВОДИТЬСЯ ДИСТАНЦІЙНО!!! Матеріали ви можете знайти на сторінці кафедр (https://www.nuozu.edu.ua/s/np/k) у розділі "Календарний план циклів"

Анонс на місяць можна переглянути: https://www.nuozu.edu.ua/n/podii/6307-anons-podii-na-0106-3006