Google search

Кафедра радіології НМАПО імені П. Л. Шупика в умовах карантину перейшла на дистанційну форму навчання слухачів і цикл стажування з рентгенології (01.09 - 30.0.2020 р.) буде проведений дистанційно.

З питань реєстрації на цикл, розкладу занять та інших організаційних питань звертатися до куратора циклу -  доц. Бондар Ганни Миколаївни (моб.тел. +38066 137 9500, +38066 976 0313, [email protected])

Список документів для реєстрації на циклі «стажування з рентгенології», який проводиться на кафедрі радіології (01.09 – 30.09.2020 р.)

Шановні колеги, будь-ласка, дуже уважно прочитайте список документів, щоб не було затримки в реєструванні вас на циклі і реєстрації циклу в академії. 

  1. Копія путівки (з обох боків, на одному аркуші). Якщо путівка бюджетна, обов’зково на путівці поряд з печаткою академії повинна бути печатка установи, де ви працюєте.
  2. Копія диплому.
  3. Копія свідотства про шлюб (якщо у вас зараз інше прізвище, ніж у дипломі).
  4. Роздрукувати, заповнити від руки, відсканувати і надіслати копії таких документів:

        а)  технологічна картка проходження циклу (заповнити розбірливо тільки 11 пунктів, 12 і 13 пункти не заповнювати, прізвище і ім’я по- батькові – друкованими літерами, назву установи, де ви працюєте – писати повністю без абревіатури).

        б)  картка слухача циклу (заповнити ретельно всі пункти, особливо номер диплома, домашню адресу, назву установи, де ви працюєте);

        в)  заява (згода) на обробку персональних даних (заповнити з обох боків, підписати з обох боків і поставити дату початку цикла).

  1. Копія трудової книжки від першої до останньої сторінки, в трудовій книжці повинно бути вказано, що ви працюєте, або працювали рентгенологом.
  2. Копію посвідчення про категорію, навіть якщо вона вже закінчилася. Якщо категорії у вас немає і не було, треба надати копію посвідчення про проходження циклу спеціалізації з рентгенології.
  3. Фотографії (2 штуки) розміром 3 на 4 см надсилайте поштою на адресу: 04112 м. Київ, вул. Дорогожицька 9, канцелярія, для кафедри радіології. Фотограії надіслати не пізніше 18 вересня 2020 р.
  4. Документи надіслати не пізніше 03.09 2020 р. на ел. адресу кафедри: kpdnmapo@gmail.com (для Бондар Г. М.)
  1. Вкажіть адресу «Нової пошти», на яку будуть надсилатися вам посвідчення про проходження циклу.

Куратор циклу: доц. Бондар Ганна Миколаївна, тел: 0661379500 (viber), 0669760313.

Після реєстрації циклу  ви отримаєте у електронному варіанті питання для  теоретичного іспиту. Питання і  відповіді на них треба буде надіслати на електронну адресу кафедри (для Бондар Г. М.). Заключний тестовий комп'ютерний екзамен буде проведений в академії у відділі АСУ (4-й поверх), при собі мати паспорт.