Google search

В умовах карантину кафедра  кардіології НМАПО імені П.Л. Шупика розпочала проводити онлайн майстер-класи: «Лікування коморбідних станів в умовах COVID-19». Протягом квітня такі заходи були проведені для більше ніж  3000 лікарів Одеської, Миколаївської, Херсонської, Київської, Дніпропетровської, Харківської області.

Головні спікери онлайн навчання проф. М. Долженко, доц. І. Давидова, проф. Д. Себов,  проф. С. Андріївська, проф. Д. Рябенко, доц. Г. Андреєва, ас. В. Несукай  підготували сучасні майстер-класи з лікування коморбідних станів в умовах COVID-19, користуючись сучасними даними з літературних джерел ESC, JAMA, Medscape, але це те, що може очікувати і українських лікарів.

Особливістю всіх заходів був майстер-клас президента Асоціації анестезіологів України, члена робочої групи МОЗ по протидії COVID-19, професора С. Дуброва - «Алгоритм лікування COVID-19». Саме він брав участь у створенні наказів МОЗ по боротьбі з пандемією в Україні.

На цих зустрічах лікарі мали можливість разом з провідними спеціалістами ставити діагноз, призначати обстеження та лікування типовим пацієнтам. Слухачі задавали безліч питань лекторам про COVID-19.

Таке інтерактивне навчання дуже важливе для лікарів в умовах карантину, адже не тільки підвищує професійні якості слухачів, але знайомить їх з останніми міжнародними науково-медичними досягненнями.