Google search

 
 

Ректорат Запорізького державного медичного університету та кафедра клінічної лабораторної діагностики запрошують взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні питання молекулярно-біохімічних досліджень та лабораторного скринінгу у клінічній та експериментальній медицині - 2020» (згідно Реєстру з'їздів і конференцій Укрмедпатентінформу на 2020 рік), яка відбудеться 04 - 06 березня 2020 р. в Запорізькому державному медичному університеті.

Напрямки роботи конференції:

  • Лабораторна діагностика в клінічній медицини: кардіологія, неврологія, онкологія, гастроентерологія, онкологія, ендокринологія, стоматологія, гематологія, репродуктивна медицина, питання лабораторної та персоналізованої медицини.
  • Молекулярна діагностика. Генетичні маркери.
  • Лабораторний моніторинг лікарських засобів. Молекулярно - біологічні маркери у клінічній та експериментальній фармакології.
  • Організація лабораторної служби України, менеджмент та маркетинг в лабораторній медицині, контроль якості лабораторних досліджень.
  • Актуальні питання клінічної хімії та гемостазу. 

У межах науково-практичній конференції заплановано проведення майстер-класів та навчальних циклів.

Учасникам конференції, згідно критеріїв безперервного професійного розвитку, нараховується 10 балів (що буде підтверджено сертифікатом учасника).

У межах конференції можлива форма участі у вигляді публікації тез.

Вартість тез – 100 гривень (після рецензування авторам тез буде надіслано рахунок для сплати).

Публікація тез для співробітників ЗДМУ безкоштовна. 

Детальні умови участі - у доданому файлі та на сайті конференції - https://zsmu-conf.com/