Google search

 
 

Кафедра ендокринології НМАПО імені П.Л. Шупика запрошує вас на цикл тематичного удосконалення  «Вибрані питання ендокринології підліткового віку», який відбудеться з 11.01 по 25.01.2021 р.

Ви будете мати можливість ознайомитися з останніми консенсусами та гайдлайнами Європейської ендокринологічної асоціації, АДА, ISPAD. Після закінчення  ви отримаєте 50 балів  до портфоліо по безперервному професійному розвитку. У зв’язку з пандемією  COVID 19 курси проходять дистанційно,  через залучення інтернет технологій.

Для отримання путівки необхідно подати у канцелярію (адреса: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112,) на бланку установи клопотання на ім’я ректора Вороненка Ю.В. із зазначенням для кого путівка, на який цикл за підписом головного лікаря вашої установи. Як альтернатива, скан-копію клопотання можна переслати  на office@nmapo.edu.ua

Також запрошуємо вас реєструватися через систему електронної реєстрації:

https://e.nuozu.edu.ua/ (на наступні курси).

Зарахування на цикл  особисто на кафедрі ендокринології (Вишгородська, 69, 4 поверх поліклініки), іногородні можуть надіслати документи  (путівку з печаткою та підписом керівника установи, копію диплома, у разі зміни прізвища – свідоцтво про шлюб та заповнену технічну картку) на адресу куратора циклу.

Куратор циклу - доцент кафедри ендокринології Самсон О.Я.

(тел.  +38(066)7372477, e-mail:  [email protected])

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також