Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо узяти участь у роботі науково-практичної конференції «Дні гастроентерології у Чернігові» 25 - 26 лютого 2021 року в режимі онлайн. Початок об 11.00.

Основні теми, які розглядатимуться на конференції:

  • Фундаментальні медичні та біологічні аспекти патогенезу захворювань кишечника;
  • Біологічні маркери діагностики запальних захворювань кишечника;
  • Сучасна терапія запальних захворювань кишечника;
  • Діагностика та лікування позакишкових проявів запальних захворювань кишечника;
  • Харчування пацієнтів у періоди загострення та ремісії запальних захворювань кишечника;
  • Оверлап синдром та коморбідність функціональних захворювань кишечника;
  • Дієтотерапія та медикаментозне лікування функціональних захворювань кишечника;
  • Маастрихт V в Україні;
  • Оптимальні діагностичні та терапевтичні підходи при функціональній диспепсії;
  • Ведення пацієнтів із гастроезофагеальною рефлюксною хворобою;
  • Кислотосупресивна терапія у хірургії;
  • Алкогольні ураження печінки та підшлункової залози;
  • Замісна ферментна терапія при патології підшлункової залози;
  • Хірургічне лікування захворювань підшлункової залози;
  • Дієта, пребіотики та пробіотики у корекції композиції кишечної мікробіоти.

Доповіді представлять: президент Української гастроентерологічної асоціації професор І. Скрипник, національний представник України у Європейському товаристві Коліту і Хвороби Крона професор А. Дорофєєв, завідувач кафедри терапії професор Н. Швець, президент ВГО «Асоціація дієтологів України» О. Швець та інші.

Реєстрація:  https://gastro-chernihiv.ticketforevent.com

Участь безкоштовна.

Усі зареєстровані учасники додадуть до особистого освітнього портфоліо сертифікат 10 балів (Бали нараховуються за критеріями нарахування балів безперервного професійного розвитку відповідно до Порядку проведення атестації лікарів, затвердженого наказом МОЗ України від 22.02.2019 № 446, Додаток 5 до Порядку проведення атестації лікарів (пункт 1 розділу V).

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу

    Читайте також