Google search

 
 

«Європейська ліга професійного розвитку» (ELPD) разом з Університетом Collegium Civitas, Варшава, організовує міжнародне науково-педагогічне онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників, у якому можуть взяти участь і фахівці НУОЗ України імені П. Л. Шупика.

Тема стажування: «Інтернаціоналізація вищої освіти. Організація навчального процесу та інноваційні методи навчання у вищих навчальних закладах Польщі». Дати проведення: 21 червня – 30 липня 2021 року.

На всіх учасників чекають цікаві вебінари від польських колег. Ви отримаєте нові теоретичні знання, можливість опанувати новітні унікальні методики та набути досвіду викладацької діяльності. Пройти навчання та отримати цінні знання від цікавих лекторів – основна ціль стажування, яке організовано за допомогою програмного комплексу ZOOM з перекладом онлайн-конференцій українською мовою.

Університетом Collegium Civitas кожному учаснику стажування буде виданий сертифікат про проходження міжнародного стажування тривалістю 180 годин (6 кредитів ECTS). Реєстрація та детальна інфрмація за посиланням: https://elpd.com.ua/stazhuvannya-civitas/ . Додаткова інформація за телефоном: +38 063 333 9152.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу

    Читайте також