Google search

 
 

Шановні колеги, нагадуємо, що триває збір інформації. Співробітники, у тому числі інтерни, аспіранти, докторанти, клінічні ординатори, які в трудових відносинах з НУОЗ України імені П. Л. Шупика, які виявили бажання пройти вакцинацію проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, вакциною Pfizer-BioNTech або AstraZeneca/Oxford, повинні звернутись до керівництва кафедри/структурного підрозділу для підготовки списків за визначеною формою (надісланою на кафедри/структурні підрозділи).

Інформацію про бажаючих співробітників кафедр просимо надсилати  до інститутів та факультетів, керівникам структурних підрозділів управління Університету на e-mail: [email protected] до 03.06.2021 року.

Місце та дату проведення (орієнтовно червень місяць) вакцинації буде повідомлено додатково. При собі мати паспорт. Обов’язкова вимога – наявність декларації підписаної із сімейним лікарем.

У разі виникнення запитань просимо звертатись до відділу з лікувальної роботи та взаємодії з клінічними базами (вул. Дорогожицька, 9, адмін. корпус, 2 поверх, каб. 57), контактний телефон: 205-49-48 або 063-677-54-46.

 

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
    Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу