Google search

 
 

Запрошуємо до участі у науково-практичній конференції «ХΙΙΙ Український гастроентерологічний тиждень», організаторами якої є Національний університет охорони здоров’я України імені П. Л. Шупика та ГО «Українська гастроентерологічна асоціація».

Наукова тематика заходу включатиме наступне: новітні досягнення сучасної гастроентерології (новини зі світових та європейських наукових форумів);  епідеміологія захворювань органів травлення; етіологія та патогенез хвороб органів травлення (експериментальні та клінічні дослідження); діагностика, лікування та профілактика захворювань органів травлення; новітні технології хірургічного лікування (у т. ч. мініінвазивного) патології органів травлення; актуальні питання профілактичного та лікувального харчування. 

Науковий захід внесений до «Реєстру конгресів, з‘їздів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, які проводитимуться в Україні у 2021 р.» за № 290. 

Участь безкоштовна. 

Після закінчення роботи учасники отримають сертифікати (10 балів) у відповідності до наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446 (зі змінами), які враховуються при атестації лікарів. 

Запрошуються лікарі-гастроентерологи, дитячі гастроентерологи, лікарі загальної практики-сімейні лікарі, терапевти, педіатри, хірурги, проктологи, дієтологи, ендоскопісти та лікарі інших спеціальностей. 

Захід відбудеться 23 вересня та 24 вересня 2021 у змішаному форматі офлайн з прямою трансляцією на сайт www.gastroukr.org. Початок о 09.00. Учасники матимуть додаткову можливість переглянути всі доповіді у запису протягом двох тижнів на сайті www.gastroukr.org.

    Оцініть матеріал

    Актуальність матеріалу: 49% - 3 Голосів
    Корисність матеріалу: 49% - 3 Голосів
    Доступність матеріалу: 49% - 3 Голосів

    Загальна оцінка матеріалу

    Читайте також