Google search

На кафедрі дитячої оториноларингології, аудіології та фоніатрії НУОЗ імені П. Л. Шупика проводиться підготовка іноземних аспірантів, клінічних ординаторів та лікарів на циклах стажування.Співробітники кафедри приймають активну участь в проведенні міжнародних конференцій та семінарів. Асистент Ю. А. Молочек в 2002 році та аспірант Я. В. Шкорботун в 2005 і 2006 році виграли гранти і приймали участь в Зальцбургському семінарі з оториноларингології (Австрія), асистент Гавриленко Ю. В. виграв грант і пройшов стажування в 2013 році в університетській клініці Відня.  Щорічно співробітники кафедри приймають участь в міжнародних конференціях, конгресах, з’їздах, виставках.  Наукові розробки кафедри відзначені золотими медалями та призами на багатьох міжнародних виставках. Професор Косаковський А. Л. за винахідницьку діяльність нагороджений орденами Шевальє (2008, Бельгія), Офіцера (2009, Бельгія), Командора (2010, Бельгія), орденом Ніколая Пирогова (2012, Німеччина), золотим рефлектором (2012, РФ) тощо.

Професор А. Л. Косаковський є членом Ради Європейського товариства дитячої оториноларингології (ESPO).

Професор І. А. Косаківська є членом Ради Європейського товариства дитячої оториноларингології (ESPO) та представником від України з 2018 до 2024 року, членом Європейського товариства ринологів.

На кафедрі проводяться багатоцентрові та інші наукові дослідження за замовленням науково-дослідних та фармацевтичних фірм.

В операційній

 

УІІ Міжнародний салон винаходів та нових технологій “Новий час” (2011)

І Конгрес Європейського товариства ЛОР, хірургів  голови та шиї (2011, Іспанія)