Google search

 

Доцент  кафедри вірусології 

[email protected] 

Освіта. Закінчила Київський медичний інститут імені акад. О.О. Богомольця (нині НМУ імені О.О. Богомольця) у 1992 році за спеціальністю «Гігієна, санітарія. епідеміологія». 

Кваліфікація. Лікар-вірусолог вищої категорії. Кандидат медичних наук (2004), доцент (2010). 

Професійна діяльність. Після закінчення інтернатури за спеціальністю «Епідеміологія» впродовж 1996-1999 рр. працювала на посаді лікаря-епідеміолога в СЕС Шевченківського району м. Києва.   

Наукова діяльність. З 1999 по 2002 рр. навчалася в аспірантурі на кафедрі вірусології КМАПО ім. П.Л. Шупика. Дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук за спеціальність 03.00.06 - вірусологія захистила у 2004 р.. Тема дисертації: «Інтерфероногенні властивості ротавірусів та стан системи інтерферону у новонароджених дітей при ротавірусній інфекції», Київ. Науковий керівник - завідувач кафедри вірусології НУОЗУ імені П. Л. Шупика, д.мед.н., професор Дзюблик І.В..

Автор та співавтор 105 друкованих праць.

Сфера наукових інтересів – хіміотерапія та імунопрофілактика вірусних інфекцій, питання етіопатогенезу, лабораторної діагностики, епідеміології та профілактики папіломавірусної інфекції, герпесвірусних інфекцій, ВІЛ-інфекції/СНІДу, ТORCH-інфекцій.   

Викладацька діяльність. З 2002 р. працювала асистентом, а з 2008 р. переведена на посаду доцента кафедри вірусології як обрана за конкурсом. Вчене звання доцента отримала у 2010 році.