Google search

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у восьмій науково-практичній конференції «Функціональна діагностика серцево-судинних хвороб». З 2013 року ця конференція щороку в березні збирала у конференц-залі Інституту серця МОЗ України близько 300 лікарів з усіх регіонів країни. Без перебільшення, конференція стала подією року для лікарів різних спеціальностей, які цікавляться і займаються методами функціональної діагностики в кардіології.

У 2020 році конференція вперше вийде за межі своєї звичної локації, пройде в режимі онлайн і вперше – у дводенному форматі. Відтак, до участі в ній долучаться значно більше лікарів, які зможуть повною мірою відчути унікальні можливості інтерактивного навчання. Рішення про проведення онлайн-конференції стало своєрідним підсумком успішної діяльності кафедр, розташованих на клінічній базі Інституту серця, щодо впровадження нових форматів дистанційної освіти упродовж останніх місяців. Провідні виробники діагностичного обладнання забезпечать лікарям можливість скористатися перевагами сучасних комунікаційних технологій. Також уперше конференція відбудеться з потужною міжнародною участю. Налагоджена плідна співпраця між Інститутом серця МОЗ України, кафедрами НМАПО імені П.Л. Шупика та університетом міста Вільнюса дозволила організувати в рамках конференції міжнародний форум з ехокардіографічної діагностики за участю провідних експертів України і Литви.

Традиційно до участі в конференції ми запрошуємо позаштатних експертів з функціональної діагностики і кардіології усіх регіонів України, лікарів з функціональної діагностики, кардіологів, терапевтів, суміжних спеціалістів, співробітників науково-дослідних інститутів, а також кафедр медичних університетів, академій та факультетів післядипломної освіти, на яких здійснюється навчання лікарів з функціональної діагностики і кардіології.

До скорої зустрічі на нашій конференції!

 

З найкращими побажаннями,

Генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України»,

завідувач кафедри рентгенендоваскулярних та

екстракорпоральних технологій НМАПО імені П.Л. Шупика

член-кореспондент НАМН України, професор Б. Тодуров

 

Завідувач кафедри функціональної діагностики НМАПО імені П.Л. Шупика

професор О.Й. Жарінов