Google search

28 травня 2020 року відбулась конференція трудового колективу медико-профілактичного і фармацевтичного факультету НМАПО імені П. Л. Шупика. На конференцію були запрошені перший проректор, член-кор. НАМН України, професор Ю. Вдовиченко та начальник відділу кадрів Д. Бригинець. Професор Вдовиченко представив претендента на посаду декана медико-профілактичного і фармацевтичного факультету професора Трохимчука Віктора Васильовича.

Бригинець зазначив, що на офіційному сайті Академії від 24.04.2020 оголошено конкурс на заміщення посади декана медико-профілактичного і фармацевтичного факультету, за період конкурсу протягом одного місяця надійшла одна заява від професора В. Трохимчука. Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» обрання декана факультету проводиться за участю трудового колективу факультету.

Бригинець представив дані з особової справи претендента на посаду декана факультету д.фарм.н. професора В. Трохимчука.

Професор Трохимчук представив звіт декана медико-профілактичного і фармацевтичного факультету про виконану роботу з 2015 по 2020 рр. Даний факультет – це основний структурний підрозділ НМАПО імені П. Л. Шупика, місія якого - якісна система безперервного післядипломного медичного та фармацевтичного навчання і професійного розвитку лікарів і провізорів та підтримка позитивного іміджу факультету в усіх сферах діяльності: науковій, освітній, економічній, громадській та інших. Стратегічна мета розвитку факультету: підтримка і зміцнення провідних позицій в регіоні та країні, як центру післядипломної освіти та безперервного професійного розвитку лікарів і провізорів в інтересах потреб охорони здоров’я країни у якісній медико-профілактичній і фармацевтичній допомозі населенню; пошук і залучення талановитої молоді до участі в розвитку наукових шкіл, розробки та впровадження сучасних технологій у професійній та повсякденній діяльності. На факультеті підготовлено навчальний план підготовки здобувачів вищої освіти на другому (магістерському) рівні вищої освіти за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» галузі знань 22 «Охорона здоров’я» (очна і заочна форми навчання) та розпочато підготовку навчально–методичних матеріалів для підготовки магістрів фармації. Професор В. Трохимчук є гарантом ОПП, ОНП за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» галузі знань 22 «Охорона здоров’я».

Професори В. Михальчук, О. Івахно, І. Дзюблик, Л. Давтян відзначили проведену надзвичайну роботу з розвитку медико-профілактичного  і фармацевтичного факультету, подякували декану за плідну працю та ретельну роботу над науковою діяльністю, високо оцінили програму перспективного розвитку факультету, відзначили високий професіоналізм, людяність, толерантність керівника та рекомендували роботу декана професора Трохимчука оцінити задовільною, затвердити звіт за 2015 – 2020 рр. та підтримати кандидатуру професора В. Трохимчука на посаду декана медико-профілактичного і фармацевтичного факультету.

Трудовий колектив факультету одноголосно рекомендували кандидатуру професора В. Трохимчука на посаду декана медико-профілактичного і фармацевтичного факультету та порушити клопотання перед вченою радою медико-профілактичного і фармацевтичного факультету НМАПО імені П.Л. Шупика щодо обрання на посаду декана медико-профілактичного і фармацевтичного факультету професора Трохимчука Віктора Васильовича.