Google search

Запрошуємо Вас взяти участь у другій онлайн-конференції «HEART FAILURE DEEP DIVE», яка відбудеться 23 - 24 червня 2020 року. Мета конференції – продовжити розгляд сучасних можливостей діагностики та лікування серцевої недостатності з позицій узгоджених настанов у найсучаснішому кардіологічному і кардіохірургічному центрі в Україні.

Протягом двох днів провідні кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, інтервенційні кардіологи та кардіохірурги ДУ «Інститут серця МОЗ України» і розташованих на його клінічній базі кафедр НМАПО імені П.Л. Шупика ділитимуться з вами власним досвідом ведення таких пацієнтів. Ви матимете можливість поставити актуальні для Вас питання в режимі online та одразу отримати кваліфіковані відповіді.

До участі у конференції запрошуємо кардіологів, терапевтів, лікарів з функціональної діагностики, кардіохірургів, сімейних лікарів, спеціалістів суміжних спеціальностей.

Участь у конференції безкоштовна.

Доступ до фахової конференції тільки для лікарів. Програма конференції і реєстрація для участі за посиланням http://medfuture.info/heart
До скорої зустрічі на нашій конференції.