Google search

На кафедрі нефрології та нирковозамісної терапії 22 вересня 2020 року відбулася заключна конференція з нагоди закінчення лікарями проходження циклу спеціалізації за спеціальністю «Нефрологія». Цикл спеціалізації за спеціальністю «Нефрологія» проходив з 13.01 до 22.09.2020 року. На циклі навчалися 32 слухача.

З 12 березня заняття проводились в режимі «онлайн». За допомогою платформи ZOOM лекційні та семінарські заняття проводили завідувач кафедри професор Д. Іванов, професор Л. Пиріг, доценти С. Ротова, О. Таран, С. Кушніренко, Т. Бевзенко, Т. Буднік. Контроль виконання завдань слухачами відбувався через електронну пошту та месенджери.

Цикл завершився складанням іспитів, які проводилися з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, визначених Тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні атестації здобувачів освіти за спеціальностями галузі знань КМ України «22 Охорона здоров’я» у період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19),  затвердженого постановою Головного державного санітарного лікаря України від 28.05.2020 № 29.

Усі слухачі іспити склали успішно та отримали посвідчення та сертифікати встановленого зразка.

Перед випускниками-нефрологами з лекцією-побажанням виступив завідувач кафедри нефрології та нирковозамісної терапії НМАПО імені П. Л. Шупика професор Д. Іванов, який побажав випускникам удачі в роботі й уникнути професійного вигорання на тернистому шляху лікаря-нефролога.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 74% - 3 Голосів
Корисність матеріалу: 74.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 74.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу