Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на цикл тематичного удосконалення «Клінічна електрокардіографія», який буде проходити на кафедрі функціональної діагностики НУОЗ України імені П. Л. Шупика з 01 до 15 квітня 2021 року.

Необхідні документи для реєстрації на навчання:

  1. Путівка
  2. Копія диплома.
  3. Заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача – видаються на кафедрі або надсилаються на електронну пошту слухача).
  4. Свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища).
  5. Відрядження (за необхідності).
  6. Для викладачів ВНЗ — витяг з наказу з місця роботи про скерування на навчання на цикл ТУ.

Програма циклу передбачає розгляд ролі електрокардіографії у первинному обстеженні та контролі ефективності лікування пацієнтів з порушеннями ритму і провідності серця, артеріальною  гіпертензією, різними формами ішемічної хвороби серця, хронічною серцевою недостатністю та іншими серцево-судинними хворобами.   Pеєстрація слухачів на клінічній базі кафедри в ДУ «Інститут серця МОЗ України» буде здійснюватися 01.04.2021 року з 09.30 до 12.00. 

Куратор циклу – доцент Вережнікова Анна Петрівна.

Для  дистанційної реєстрації потрібно відсканувати зазначені документи та відправити їх на адресу електронної пошти [email protected] з позначкою «Документи для реєстрації на цикл ТУ», або надіслати Новою поштою з доставкою на адресу кафедри: м. Київ, вул. Братиславська, 5-А, ДУ «Інститут серця МОЗ України», 2-й поверх, кафедра функціональної діагностики, каб. 2049 — для Вережнікової А. П., – тел. (067)5008736. Для забезпечення зворотного зв’язку потрібно обов’язково вказати Ваш контактний мобільний номер телефону та адресу е-mail.

Графік занять і навчальні матеріали буде розміщено на сайті кафедри www.fd.org.ua. Після закінчення циклу ТУ кожному слухачеві буде видано посвідчення встановленого зразка (50 балів безперервного професійного розвитку).

Бюджетних путівок на цей цикл ТУ вже немає. Контрактну путівку на цикл можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька 9, 2-ий поверх адміністративного корпусу. Телефон для довідок (044) 205 4825, Ольга Іванівна Волошенюк), або дивіться  інформацію на сайті університету www.nuozu.edu.ua у розділі «Навчання» - «Рекомендації щодо укладання договорів юридичними (фізичними) особами». Путівку можна придбати також через систему електронної реєстрації https://e.nuozu.edu.ua.  Телефон для довідок щодо укладання договорів – (044) 2054831. Вартість навчання на циклі – 2300 гривень. 

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу доцент Вережнікова А. П.. – тел. (067)5008736, E-mail: anna.[email protected]

Завуч кафедри доцент Куць В.О. – тел. (050) 3836985,  E-mail: [email protected]

Завідувач кафедри професор Жарінов О.Й. – тел. (050) 3154069, E-mail: [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 70% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 65% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 70% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також