Google search

 
 

Кафедра ендокринології НУОЗ України імені П. Л. Шупика розпочинає цикл тематичного удосконалення «Вибрані питання ендокринології підліткового віку», який відбудеться з 30.03 до 13.04.2021 року.

Навчаючись, Ви будете мати можливість ознайомитися з останніми консенсусами та гайдлайнами Європейської ендокринологічної асоціації.

Після закінчення курсу ви отримаєте 50 балів  до портфоліо по безперервному професійному розвитку. У зв’язку з пандемією  COVID-19 курси проходять дистанційно,  через залучення інтернет-технологій.

Для отримання путівки необхідно подати у канцелярію (адреса: вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112,) на бланку установи НУОЗ України імені П. Л. Шупика клопотання на ім’я ректора Вороненка Ю. В. із зазначенням для кого путівка, на який цикл, за підписом головного лікаря вашої установи. Як альтернатива, скан-копію клопотання можна переслати  на [email protected]

Зарахування на цикл — особисто на кафедрі ендокринології (Вишгородська 69, 4 поверх поліклініки), іногородні можуть надіслати документи (оригінал путівки з печаткою та підписом керівника  установи,  копію диплома, у разі зміни прізвища – свідоцтво про шлюб та заповнену технічну картку) на кафедру (подробиці з’ясувати у лаборанта Ольги Гейко: 066-215-08-80).

Куратор циклу — доцент кафедри ендокринології Оксана Самсон.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу