Google search

Діабетологія – являє собою галузь клінічної медицини та медичної науки, що динамічно розвивається. Це обумовлено появою великої кількості нових даних щодо етіології, патогенезу та принципів терапії різних типів цукрового діабету. Такий розвиток диктує необхідність створення нових журналів, в яких можуть з'являтися важливі результати наукових досліджень в області діабетології.

Одним з найбільш авторитетних видавничих домів Європи, що спеціалізуються на публікації медичних журналів, є Frontiers. Цього року Frontiers заснував новий журнал - Frontiers in Clinical Diabetes and Healthcare, редактором якого став відомий діабетолог Manfredi Rizzo, а брати участь в роботі журналу в якості асоційованого редактора отримав запрошення завідувач кафедри діабетології НМАПО імені П.Л. Шупика чл.-кор. НАМН України професор Борис Маньковский.

Це запрошення свідчить про визнання Української діабетологічної школи і сприятиме розширенню міжнародного співробітництва в галузі наукових досліджень в діабетології.

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Корисність матеріалу: 50% - 1 Голосів
Доступність матеріалу: 50% - 1 Голосів

Загальна оцінка матеріалу