Google search

 
 

Шановні колеги! Запрошуємо вас на цикл тематичного удосконалення «Фізична та реабілітаційна медицина хворих на COVID-19 та осіб з наслідками коронавірусної інфекції» з 1 лютого по 14 лютого 2022 р. Навчання відбуватиметься на кафедрі фізичної і реабілітаційної медицини та спортивної медицини НУОЗ України імені П.Л. Шупика в онлайн режимі.

Програма навчання охоплює теми: фізична та реабілітаційна медицина при інфекційних хворобах, етіопатогенетичні основи реабілітації при COVID-19; нормативне забезпечення реабілітаційної допомоги при COVID-19; менеджмент реабілітації та реабілітаційна діагностика при COVID-19; реабілітація у різні періоди та при різних клінічних формах COVID-19 в стаціонарі, при лікуванні в домашніх умовах; ускладнення COVID-19; кардіореабілітація та нейрореабілітація при COVID-19; реабілітація хворих з постковідним синдромом, у віддаленому періоді; вікові особливості перебігу й реабілітації COVID-19.

Програма призначена для підвищення кваліфікації лікарів фізичної та реабілітаційної медицини (ФРМ), лікарів зі спортивної медицини, лікарів фізіотерапевтів, лікарів з лікувальної фізкультури, хірургів, лікарів з функціональної діагностики, кардіологів, ревматологів, педіатрів, терапевтів, лікарів загальної практики-сімейної медицини, керівників закладів охорони здоров’я.

Навчання на бюджетній основі та на основі платних освітніх послуг.

Після закінчення циклу ТУ кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразку (50 балів безперервного професійного розвитку).

Для отримання путівки на бюджетній основі необхідно надіслати клопотання на бланку комунального закладу або закладу МОЗ за підписом головного лікаря (директора) на адресу: НУОЗ України імені П.Л Шупика, вул. Дорогожицька, 9, м. Київ, Україна, 04112. Скан-копію клопотання надіслати на електронну адресу канцелярії [email protected] (копія на електронну адресу куратора циклу).

Контрактну путівку на цикл можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька, 9, 2-ий поверх адміністративного корпусу, к. 34, телефон для довідок (044) 2054825, Ольга Іванівна Волошенюк), або через систему електронної реєстрації https://nuozu.edu.ua/nv/elektronna-reiestratsiia. Телефон для довідок щодо укладання договорів і вартості навчання: (044) 2054831.

Після отримання путівки для зарахування на цикл ТУ потрібно надати копії документів:

  1. Путівка з печаткою з місця роботи (бюджетні путівки)
  2. Копія диплому
  3. Документ про зміну прізвища (якщо прізвища на путівці та в дипломі не збігаються)
  4. Відрядження (у разі необхідності)
  5. Для викладачів ВНЗ – витяг з наказу за місцем роботи про направлення на навчання на цикл ТУ.

З питань реєстрації при наявності путівки звертатись до куратора циклу.

Куратор циклу – доцент кафедри фізичної і реабілітаційної медицини та спортивної медицини Рада Валентинівна Чудна. Контакти куратора: (068) 0544354; [email protected]

Оцініть матеріал

Актуальність матеріалу: 75% - 2 Голосів
Корисність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів
Доступність матеріалу: 49.5% - 2 Голосів

Загальна оцінка матеріалу

Читайте також