Google search

Доктор медичних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, психолог.

Професор Кондратюк В.К.  є Членом Асоціації акушерів-гінекологів України, Міжнародної федерації гінекології та акушерств (FIGO) та Європейської  асоціації  дитячих акушерів-гінекологів (EURAPAG). 

Електронна адреса: [email protected]

Освіта: У 1991  закінчила лікувальний  факультет Вінницького медичного інституту  ім. М.І. Пирогова

В 2005  навчалася в Інституті післядипломного навчання Національного авіаційного університету, отримала кваліфікацію – психолога.

2011 –  Спеціалізація з онкогінекології

2011 –  Спеціалізація з ендоскопії

2015 –  Спеціалізація з ультразвукової діагностики 

В 1999 році захистила кандидатську дисертацію на тему «Порівняльна характеристика інвазивних та неінвазивних  методів діагностики стану матки та додатків у жінок з неплідністю».

В 2008 році – захист докторської дисертації на тему «Пухлиноподібні ураження яєчників у жінок репродуктивного віку (діагностика, аспекти патогенезу, лікування).

Під керівництвом В.К. Кондратюк підготовлено 3 кандидата наук.

  • Наукових публікацій – 186
  • Монографій – 5 (у співавторстві)
  • Авторські свідоцтва на винахід та корисну модель – 18

Основні напрямки клінічної та наукової діяльності: діагностика, консервативне та хірургічне лікування гінекологічної патології у жінок репродуктивного віку: безплідність, запальні захворювання, ендокринні порушення, ендометріоз, лейоміома матки,  пухлиноподібні ураження яєчників, захворювання шийки матки; питання планування сім’ї.

Куратор циклів: «Медицина молочної залози», «Сучасна діагностика, профілактика та лікування захворювань шийки матки».