Google search

Доцент кафедри, кандидат медичних наук, лікар-хірург серцево-судинний вищої категорії.

Адреса електронної пошти: [email protected]

У 2006 році закінчив лікувальний факультет Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

З 2006 по 2009 роки - інтернатура за фахом «Хірургія»  в ДУ «Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова НАМН України».

В 2010 році пройшов спеціалізацію за фахом «Хірургія серця та магістральних судин» на базі ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України». В 2015 році захистив кандидатську дисертацію за фахом «Хірургія серця та магістральних судин» на тему «Хірургічне лікування хворих на ішемічну хворобу серця зі зниженою кількістю життєздатного міокарда».

З 2009 року працює в ДУ «Інститут серця МОЗ України» (до 2012 року КМКЛ «Київський міський центр серця») серцево-судинним хірургом. 2015-2016 рр. – завідувач операційним відділенням ДУ «Інститут серця МОЗ України».

З 2016 року доцент кафедри кардіохірургії, рентгенендоваскулярних та екстракорпоральних технологій НУОЗУ імені П.Л. Шупика.

Проходив стажування в Університетській клініці Сілезького центру хвороб серця (м. Забже, Польща); Балтійській клініці вен (Флебологічний центр м. Рига, Латвія, отримав сертифікат з ендовенозного лазерного лікування вен і судинної ультрасонографії).

Коло наукових та практичних інтересів: хірургічне лікування ішемічної хвороби серця, хірургічне лікування серцевої недостатності, реконструктивна хірургія клапанів серця, судинна хірургія, флебологія.

Член Асоціації серцево-судинних хірургів України. Автор та співавтор більш 20 наукових публікації, мав доповіді та приймав участь в вітчизняних і міжнародних з’їздах, симпозіумах, конгресах, конференціях та семінарах.