Google search

Київська міська клінічна лікарня №6 була заснована  в 1963 році й розташована у мальовничій зеленій частині міста Києва. До складу лікарні входять два клінічних корпуси, адміністративний корпус, лабораторно-діагностичний корпус, центральне стерилізаційне відділення, харчоблок, пральня та господарча частина.

Відділення лікарні – це клінічні бази для кафедр НМАПО імені П. Л. Шупика та НМУ імені О.О. Богомольця: загальної та невідкладної хірургії; урології; неврології та реабілітаційної медицини; терапії та ревматології, травматології та ортопедії №1, діабетології; акушерства, гінекології та педіатрії; акушерства, гінекології та репродуктології.

Київська міська клінічна лікарня №6 надає не лише планову медичну допомогу, але й забезпечує надання невідкладної допомоги цілодобово. Має у своєму розпорядженні новітнє медичне обладнання і виконує обстеження та операції на сучасному рівні: лапароскопічні мініінвазивні оперативні втручання, артроскопічні втручання, гістероскопію та гістерорезекцію, контактну лазерну літотрипсію, лазерну вапоризацію, транс уретральну резекцію.

Верховна Рада України - за заслуги перед українським народом - нагородила трудовий колектив Київської міської клінічної лікарні №6 на чолі с головним лікарем, доктором медичних наук, завідувачем кафедри загальної та невідкладної хірургії НМАПО імені П. Л. Шупика Вадимом Крижевським - за підписом Голови Верховної Ради А. Парубія від 21 листопада 2018 року № 794-К.
https://www.nuozu.edu.ua/images/Novosti/19_12_18-18.jpg