Google search

І знову розпочався черговий цикл спеціалізації з «Ортодонтії».  Позаду хвилювання та співбесіда , і ось,  4 січня 2019 року урочисто відбулася вступна конференція для слухачів циклу , що триватиме 10 місяців (03.01.2019 – 27.06.2019 р., 27.08.2019 – 31.12.2019 р.), на якій були присутні перший проректор, доктор медичних наук, професор, член-кореспондент НАМН України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, заслужений лікар України Юрій Вдовиченко, директор Інституту стоматології НМАПО імені П. Л. Шупика, доктор медичних наук, професор Олена Дорошенко , завідувач кафедри ортодонтії, доктор медичних наук, професор Мирослава Дрогомирецька, доценти та асистенти кафедри ортодонтії, слухачі циклу спеціалізації.

Зі вступними привітальними словами виступили  Юрій Вдовиченко та  Олена  Дорошенко, які поздоровили лікарів із початком циклу та також надали виступи кожному слухачу . з можливістю  не тільки представитись особисто , але й розповісти про свою мотивацію стати ортодонтом та обрати саме Національну медичну академію післядипломної освіти імені П. Л. Шупика  для проходження навчання. Більшість лікарів, що прибули на навчання, відзначили  позитивні відгуки від випускників попередніх років, широке висвітлення діяльності Інституту стоматології і кафедри ортодонтії в соціальних мережах,  відвідування ортодонтичних заходів, організованих кафедрою, що і визначило вибір навчального закладу.

Після виступів слухачів, професор Мирослава Дрогомирецька підкреслила важливість вивчення базової та сучасної ортодонтичної літератури, ретельного відпрацювання теоретичних знань і практичних навичок, наполегливості у навчанні  та побажала усім натхнення в оволодінні такою прекрасною сучасною спеціальністю «Ортодонтія».

Наших шановних колег, майбутніх спеціалістів лікарів-ортодонтів вітаємо з початком циклу та бажаємо успіхів у навчанні.